Scouting Lucas5 dagen geleden
Een aantal draaiavonden geleden hadden de dinsdagwelpen heel bijzonder bezoek. Namelijk een mevrouw die 5 dieren had meegenomen.

Waaronder Noa de boa, Kiwi de schildpad, Poppy de witbuik egel, Mia de baardagaam en Momo de boa constrictor imperator.

Zij vertelde wat over deze dieren en daarna mocht iedereen het dier aaien! Op het einde van de avond mochten de kinderen ook een slang om hun nek. Een beetje spannend, maar een erg geslaagde avond!

#bijzonderedieren #indejungle #laatjeuitdagen #scoutinglucas
Scouting Lucas6 dagen geleden
Wat een TOPWEEKEND hadden we afgelopen weekend met onze hele groep in de bossen van Westelbeers. Heerlijk weer en we hebben Alice kunnen helpen haar boeken terug te vinden. Lekker kamperen, een mooie hike van rozen en ook nog een heerlijke lunch uit de Dutch oven. #scoutingoutdoors #scoutsopkamp #scoutinglucas #westelbeers #aliceinwonderland
Scouting Lucas1 maand geleden
Afgelopen woensdag hebben de welpen levend bingo gespeeld! De welpen kregen een bingokaart en moesten bij de nummers die omgeroepen werden en op hun bingo kaart stonden een voorwerp gaan zoeken in de blokhut. Nest blauw heeft zelfs twee keer een bingo gehad! #bingo #bingochallenge #scoutingactivities #scoutinglucas
Scouting Lucas2 maanden geleden
Veel kinderen kunnen niet veilig buiten spelen in Nederland en blijven dus binnen. Maar kinderen moeten spelen voor een gezonde ontwikkeling!

Door te spelen leren kinderen dingen die ze de rest van hun leven nodig hebben, zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen.

Deze ontwikkeling ondesteunen we ook met ons scouting spel.

Dus collecteert scouting Lucas voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Dus collecteren we voor Jantje Beton.

Draag jij ook je steentje bij in deze wereld vol beton?

Doe een bijdrage via: https://jantjebeton.digicollect.nl/scouting-lucas?utm_source=digicollect&utm_medium=whatsapp&utm_campaign=jantje-beton

#buitenspelen #buitenspelenisgezond #jantjebeton #doneren #doeietsgoeds #scoutinginactie
Scouting Lucas2 maanden geleden
Natuurlijk zit er ook een scout in jou!
Word leiding en maak een wekelijks feestje voor onze leden 😀 #leiding #scoutinglucas #scouting
Scouting Lucas2 maanden geleden
Kinderen moeten spelen voor een gezonde ontwikkeling!

Ook bij scouting geloven we dat buitenspelen bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen én een gezond leven.

Draag jij ook je steentje bij in deze wereld vol beton?

#stopnooitmetspelen #jantjebeton #buitenspelen #scoutinglucas